Samsung do prodhojë ekrana për iPad Mini 2

Duket se kompania Apple ka vendosur të krijoi një marrëveshje për prodhimin e ekranave Retina të iPad Mini 2 me konkurrentin më të madh në planet për teknologji: Samsung....

Samsung do hap 60 dyqane në Evropë brenda tre muajve

Duket se kompania Apple ka vendosur të krijoi një marrëveshje për prodhimin e ekranave Retina të iPad Mini 2 me konkurrentin më të madh në planet për teknologji: Samsung.

Kompanitë si Sharp, LG dhe një kompania tjetër jo aq e njohur, AUO (kompania Taivanese), kanë prodhuar ekrana për iPad-ët e mëparëshëm, por këtë vit mendohet se Samsung do fillojë prodhimin e këtyre njësive në gjysmën e dytë të këtij viti.

Është vërtetë interesante pasi që duke marrur parasysh rivalitetin e tyre, Samsung dhe Apple vazhdojnë të punojnë për njëra tjetrën. Sidoqoftë, Samsung është ende duke biseduar me Apple për prodhimin e procesorëve të ardhshëm A8./itShqip

Categories
Lajme

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY