Samsung sërish e provokon Apple-n (video)

Nuk dihet se çfarë qëllimesh ka Samsung me reklamat e njëpasnjëshme, të cilat po i poston në videoteken online YouTube. Ky është ngacmimi i tretë i Samsung ndaj kompanisë...


Nuk dihet se çfarë qëllimesh ka Samsung me reklamat e njëpasnjëshme, të cilat po i poston në videoteken online YouTube.

Ky është ngacmimi i tretë i Samsung ndaj kompanisë Apple me reklamat e veta provokuese për konsumatorët e po kësaj kompanie.

Si gjithmonë pranë dyqaneve shumë konsumatorë të Apple duke pritur vjen një konsumator i kompanisë Samsung duke shitur mend me telefonin e tij Galaxy Note./itshqip

Categories
Lajme

Dardani është autor në itshqip.com, i cili kohën e lirë e shfrytëzon për të shkruar, është student dhe është i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Ndiqe Dardanin në: Blog | Twitter | Facebook | Google+
No Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY