Sensation 4G paisja e parë HTC me kyçje në Watch aplikacionin.

Telefoni më i ri i menqur i HTC ka 4.3 inch LCD ekran në prekje, kamerë 8 megapikselë me 1080p HD video, dhe dual-core 1.2 GHz Snapdragon procesor. HTC...

Telefoni më i ri i menqur i HTC ka 4.3 inch LCD ekran në prekje, kamerë 8 megapikselë me 1080p HD video, dhe dual-core 1.2 GHz Snapdragon procesor. HTC Sensation më i ri 4G pritet të shfaqet në Europë këtë verë.

Më interesante se performansat është fakti që Sensation 4G do të jetë HTC telefoni i parë me kyçje në HTC Watch aplikacionin, respektivisht shërbim për video striming (lexo: filma dhe seri televizive) përmes 3G dhe Wi-Fi. Serveri mundëson lexim të filmave menjëherë porsa të fillojë, dhe do të posedon dyqan për blerje. Aktualisht posedon rreth qindra tituj./itshqip

 

Categories
Hardware

Albo eshte autor në Itshqip.com, i cili në kohën e lirë preferon të shkruaj, është një person i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Më shum është i përkushtuar për Sigurin në Internet, më saktësisht sigurinë në faqet e internetit dhe softuerëve.

RELATED BY