Shazam tani në dispozicion në Mac

Shazam ka lëshuar një version për Desktop të aplikacionit të tij të famshëm për Mac. Ky aplikacion ka qenë në dispozicion që një kohë të gjatë në platfromat iOS,...

Shazam tani në dispozicion në Mac

Shazam ka lëshuar një version për Desktop të aplikacionit të tij të famshëm për Mac. Ky aplikacion ka qenë në dispozicion që një kohë të gjatë në platfromat iOS, Android dhe Windows.

Versioni për Mac i Shazam-it punon njëjtë si versionet mobile, përveq se tani mund të punojë gjatë gjithë kohës në prapavijë. Vazhdimisht do të kërkojë për muzika ose programe televizive si dhe reklama dhe pas gjetjes së tyre atëherë do ju njoftojë.

Pra, nëse jeni duke punuar me Mac tashmë nuk keni nevojë për t’u kyqur në telefon dhe për të hapur aplikacionin për gjetjen  muzikave. Ky aplikacion punon në prapavijë dhe do ju njoftojë për çdo këngë që gjenë.

Si gjithmonë, aplikacioni Shazam është falas dhe mund të shkarkohet në lidhjen e mëposhtëme./itShqip

Shkarko Shazam

Categories
Software

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY