Shfaqen imazhet e para të Gran Turismo 5

 Janë shfaqur imazhet e para të Gran Turismo 5 në një video e cila tregon disa pamje mjaft ngacmuese për adhuruesit e lojrave, gjë kjo që i bon ndoshta...

 Janë shfaqur imazhet e para të Gran Turismo 5 në një video e cila tregon disa pamje mjaft ngacmuese për adhuruesit e lojrave, gjë kjo që i bon ndoshta adhuruesit e ksaj loje ta presin me padurim që ta kenë në koleksionin e tyre të lojrave këtë lojë.

Loja pritet të dal ne shitje dikund kah fundi i këtij viti, dhe shpresojm që Sony të mos vonoj lansimin e kësaj loje në treg.

Categories
Gaming

RELATED BY