Shikoni Vaktinë e Ramazanit në telefonin tuaj!

Kompania digjitale Ipko ka mundësuar shikimin e Vaktisë së Ramazanit në telefonin tuaj kudo që gjendeni, gjithashtu Ipko ju uron Ramazanin të gjithë besimtarëve muslimanë. Për ta shikuar Vaktinë...

Kompania digjitale Ipko ka mundësuar shikimin e Vaktisë së Ramazanit në telefonin tuaj kudo që gjendeni, gjithashtu Ipko ju uron Ramazanin të gjithë besimtarëve muslimanë.

Për ta shikuar Vaktinë e Ramazanit, shtypni kodin *258#, kod ky i cili ju mundëson të shikoni kohën e iftarit dhe të syfyrit.

Cicërima zyrtare e Ipko-s në Twitter:

 
Shërbimi është FALAS gjatë gjithë muajit të shenjtë të Ramazanit. Faleminderit Ipko, njëherit shfrytëzojmë rastin që stafi i itshqip.com të ju uroj muajin e shenjtë te Ramazanit të gjithë besimtarëve muslimanë, agjerim sa më të lehtë./itshqip

Categories
Lajme

Dardani është autor në itshqip.com, i cili kohën e lirë e shfrytëzon për të shkruar, është student dhe është i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Ndiqe Dardanin në: Blog | Twitter | Facebook | Google+

RELATED BY