Spike Video Game Awards 2011: Video loja më e mirë është…

Siç është duke u afruar fundi i këtij viti dhe fillimi i festave të fundvitit, fillojnë dhe çmimet për lojrat më të mira të vitit, por edhe paralajmërimet për...

Siç është duke u afruar fundi i këtij viti dhe fillimi i festave të fundvitit, fillojnë dhe çmimet për lojrat më të mira të vitit, por edhe paralajmërimet për lojrat e reja në vitin 2012. Cmimet e para për video lojrat më të mira u dhan nga Spike TV, shumica e shpërblimeve janë përzgjedhur nga redaktorët e Spike, kurse disa(karakteri më i mir në video lojra, loja më e pritur) janë pjesë e zgjedhjes së publikut. Çmimin prestigjioz për lojën e vitit këtë vitë e fitoi Elder Scrolls V: Skyrim, e cila fitoi çmimin për RPG më të mir, kurse botuesi Bethesda shkoi edhe me çmimin për studio më të mirë për vitin 2011.

Të kënaqur mund të jenë edhe në Rocksteady Studios ku lojra e tyre Batman Arkham City fitoi çmimet si lojra më e mirë për Xbox, lojra më e mirë akcione, si dhe video lojra më e mirë e adaptuar, kurse nga publiku për karakter më i mirë është zgjedhur Mark Hamil në rolin e Joker. Të tjerët të cilët fituan çmime janë edhe Naught Dog me Uncharted 3: Drake’s Deception të cilët fituan çmimin për lojrën më të mirë PS3 me grafik më të mirë.

Për më shum shikoni më posht të gjith fituesit e çmimeve:

 

Loja e vitit

 • The Elder Scrolls V: Skyrim
 • Batman: Arkham City
 • The Legend of Zelda: Skyward Sword
 • Portal 2
 • Uncharted 3: Drake’s Deception

Studio e vitit

 • Bethesda Game Studios, The Elder Scrolls V: Skyrim
 • Naughty Dog, Uncharted 3: Drake’s Deception
 • Rocksteady Studios, Batman: Arkham City
 • Valve, Portal 2

 

Karakteri më i mirë në video-lojë

 • The Joker, Batman: Arkham City
 • Nathan Drake, Uncharted 3: Drake’s Deception
 • Marcus Fenix, Gears of War 3
 • Wheatley, Portal 2

Cmim Nderi

 • Blizzard Entertainment, Kreatorët e Warcraft dhe Starcraft.

 

Loja më e mirë për Xbox360

 • Batman: Arkham City
 • Forza Motorsport 4
 • Gears of War 3
 • Portal 2

 

Loja më e mirë për PS3

 • Uncharted 3: Drake’s Deception
 • inFAMOUS 2
 • Killzone 3
 • LittleBigPlanet 2

 

Loja më e mirë Wi-Fi

 • The Legend of Zelda: Skyward Sword
 • Epic Mickey
 • Kirby’s Return to Dream Land
 • Lost in Shadow

 

PC loja më e mirë

 • Portal 2
 • Battlefield 3
 • Minecraft
 • The Witcher 2

Loja më e mirë për paisje portative

 • Super Mario 3D Land
 • Ghost Trick: Phantom Detective
 • Infinity Blade
 • Jetpack Joyride

 

Gjuajtës më i mirë

 • Call of Duty: Modern Warfare 3
 • Battlefield 3
 • Gears of War 3
 • RAGE

 

Aksion më i mirë

 • Batman: Arkham City
 • Assassin’s Creed: Revelations
 • The Legend of Zelda: Skyward Sword
 • Uncharted 3: Drake’s Deception

 

RPG me i mirë

 • The Elder Scrolls V: Skyrim
 • Dark Souls
 • Deus Ex: Human Revolution
 • Dragon Age II

 

Loja më e mirë në multiplayer

 • Portal 2
 • Battlefield 3
 • Call of Duty: Modern Warfare 3
 • Gears of War 3

 

Loja më e mirë sportive në sporte individuale

 • Fight Night Champion
 • Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters
 • Top Spin 4
 • Virtua Tennis 4

 

Loja më i mirë sportive(ekipore)

 • NBA 2K12
 • FIFA Soccer 12
 • NHL 12
 • MLB 11: The Show

 

Auto-simulim më i mirë

 • Forza Motorsport 4
 • DiRT 3
 • Driver: San Francisco
 • Need for Speed: The Run

 

Loja më e mirë luftarake

 • Mortal Kombat
 • The King of Fighters XIII
 • Marvel vs. Capcom 3
 • WWE All Stars

 

Loja më e mirë me Motion kontroller

 • The Legend of Zelda: Skyward Sword
 • Child of Eden
 • Dance Central 2
 • The Gunstringer

 

Loja më e mirë “indi”

 • Minecraft
 • Bastion
 • Superbrothers: Sword & Sworcery EP
 • The Binding of Isaac

 

Loja më e adaptuar

 • Batman: Arkham City
 • Back to the Future: The Game
 • Captain America: Super Soldier
 • LEGO Star Wars III: The Clone Wars

 

Kënga me e mirë në video lojë

 • “Build that Wall (Zia’s Theme)” by Darren Korb, Bastion
 • “Exile Vilify” by The National, Portal 2
 • “I’m Not Calling You a Liar” by Florence + the Machine, Dragon Age II
 • “Setting Sail, Coming Home (End Theme)” by Darren Korb, Bastion
 • “Want You Gone” by Jonathan Coulton, Portal 2

 

Muzika më e mirë në video lojë

 • Bastion
 • Batman: Arkham City
 • Deus Ex: Human Revolution
 • Portal 2

 

Loja me grafikë më të mirë

 • Uncharted 3: Drake’s Deception
 • Batman: Arkham City
 • L.A. Noire
 • RAGE

Performanca më e mirë e një mashkulli në një video lojë

 • Stephen Merchant as Wheatley, Portal 2
 • J.K. Simmons as Cave Johnson, Portal 2
 • Mark Hamill as The Joker, Batman: Arkham City
 • Nolan North as Nathan Drake, Uncharted 3: Drake’s Deception

 

Performanca më e mirë e një femre në një video lojë

 • Ellen McLain as GLaDOS, Portal 2
 • Claudia Black as Chloe Frazer, Uncharted 3: Drake’s Deception
 • Emily Rose as Elena Fisher, Uncharted 3: Drake’s Deception
 • Tara Strong as Harley Quinn, Batman: Arkham City

 

Loja më e mirë të cilën mund të shkarkoni

 • Bastion
 • Insanely Twisted Shadow Planet
 • Stacking
 • Iron Brigade

 

DLC më i mir

 • Portal 2 – Peer Review
 • Fallout: New Vegas – Old World Blues
 • Mass Effect 2 – Arrival
 • Mortal Kombat – Freddy Krueger

 

Loja më e pritur

 • Mass Effect 3
 • BioShock: Infinite
 • Diablo III
 • Halo 4
 • The Last Guardian
Categories
Gaming

Albo eshte autor në Itshqip.com, i cili në kohën e lirë preferon të shkruaj, është një person i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Më shum është i përkushtuar për Sigurin në Internet, më saktësisht sigurinë në faqet e internetit dhe softuerëve.

RELATED BY