16 megapiksel

  • Prezantohet Samsung Galaxy S6 dhe S6 Edge(VIDEO)

    Deri më tani Samsung njihej për faktin që posedonin paisje me ekrane dhe procesorë të fuqishëm por gjithmon me një të metë, e ajo ishte plastika me të cilën ishin punuar këto telefona. Kjo gjë tashmë ka ndryshuar pasi kopmania koreane vendosi të prezantojë 2 modelet e reja Galaxy...
  • Samsung Galaxy S5 do lansohet më 24 shkurt?

    Kohëve të fundit është përfolur se kompania Samsung do lansojë së shpejti gjeneratën e ardhshme, Samsung Galaxy S5. Po ashtu, kompania ka bërë thirrje për një ngjarje të quajtur ” Unpacked 5″, nga e cila mund të kuptojmë se do bëhet debutimi i pajisjes Samsung Galaxy S5. Gjithashtu është...