4g

 • 9.5 miliardë pajisje do të lidhen me internet deri në vitin 2019

  Një raport i ri nga kompania hulumtuese iGR parashikon që numri global i pajisjeve të konektuara do të rritet nga 6.9 miliardë që ishte në vitin e kaluar, në 9.5 miliardë deri në 2019. Përveç kësaj, studimet tregojnë që shkalla globale telefonike do të arrijë në 125%, duke u...
 • IPKO gati për rrjetin 4G

  Ipko pretendon të sjell shumë shpejtë rrjetin më të shpejtë ndonjëherë, 4G, duke lënë pas konkurrentët e saj Vala dhe Z Mobile. Pas lansimit të rrjetit 3G që nuk ka mbushur ende një vit, Ipko arrin edhe një herë të tregoj se është kompania më madhe e telekomunikacionit duke...
 • iPad 3 – Çfarë dimë ne?

  Çfarë dimë rreth iPad 3? Asgjë. Jashtë Apple (shumë kompani flasin për zhvillimin e pajisjeve të Apple), askush nuk di asgjë rreth iPad 3. Sigurisht, ka shumë thashetheme dhe spekulime rreth iPad 3, por është e rëndësishme që njerëzit të jenë të vetëdijshëm se këto janë thjeshtë thashetheme e...
 • CES 2011: Motorola prezenton tabletin e tij Xoom.

  Motorola kishte prezentuar Xoom, 10 inçë(25.4 cm) tabletë, i cili do të punon në Android 3.0 Honeycomb, sistem operativ i projektuar vetëm për tablet kompjuterët, do të posedon 3G rrjetë me mundësi për tu përditësuar në 4G në fund të vitit, ka gjithashtu 2GHz dual-core procesor dhe 3D Google...
 • Policia kontrollon shtepin e redaktorit te Gizmodo

  Policia ka bastisur shtëpinë e redaktorit të Gizmodo dhe ka konfiskuar rreth katër kompjuterë dhe dy servera. Siç duket prototipi i iPhone 4G nga Apple është bër një makth i keq për Gawker Media, pasi autoritetet policore kanë bastisur shtëpin e redaktorit nga Gizmodo – Jason Chen. Sipas Associated...