android market

 • OneNote për Android

  Pas iOS dhe Windows Phone, aplikacioni OneNote i Microsoft-it arriti edhe për platformën Android. OneNote është një aplikacion që ju lejon të përdorni dhe ruani të gjitha shënimet dhe idetë tuaja. Çdo gjë që ju shkruani në OneNote ngarkohet edhe në llogarinë tuaj në SkyDrive, e cila ju lejon...
 • Speaktoit edhe për iOS?

  Kur iPhone 4S u lansua me funksionin Siri shumica e njerëzve ishin të zhgënjyer se nuk mund ta instalonin Siri-n në iPhone-t e tyre me të vjetra. Që nga atëherë, shumë aplikacione të ngjashme me Siri filluan të qarkullojnë nëpër App Store. Ndërsa sot njëri prej aplikacioneve me popullore...
 • Android Market tani posedon mbi 400.000 aplikacione.

  Tani ka mbi 400.000 aplikacione në dispozicion për shkarkim nga Android Market, thonë nga Distimo, një kompani e cila analizon tregun mobil. Android Market është shum afër që të mposht Apple App Store e cila momentalisht ka gjysëm milioni aplikacione në dispozicion. Është vlersuar se Android do të barrazohet...
 • Arrin Siri “fals” për Android?

  Një nga problemet e Android Market është mungesa e moderimit të aplikacioneve. Me tona aplikacione të rreme gjenden në dyqanin e Android, të cilat janë ngarkuar në baza ditore dhe janë larguar vetëm kur janë gjetur qëllime të këqija ose që kanë cënuar të drejtat e autorit. Një nga...
 • Yahoo, prezanton Hub

  Tekst mesazhet pa pagesë janë bërë një normë e përditëshme tani, në sajë të ardhjes së shërbimeve si WhatsApp dhe Kik Messenger, Yahoo ka menduar të prezentoj një shërbim të saj për mesazhe pa pagesë të quajtur Hub. Hub, është një aplikacion për platformën Android që lejon përdoruesit të...
 • Me Viber, flisni falas përmes telefonit tuaj mobil.

  Viber është një aplikacion mobil për Android dhe iPhone i cila shumë lehtë integrohet me kontakt listën tuaj dhe ju mundëson të komunikoni falas me shokët dhe të afëmit tuaj kudo qoftë nëpër botë. Gjithçka që ju nevojitet për të krijuar një bisedë falas dhe me një cilësi të shkëlqyeshme...
 • Android Market ka 500.000 aplikacione, akoma është prapa App Store

  Që nga shtatori Android Market ka 500.000 aplikacione të cilat ishin regjistruara, ndërsa vetëm 315.000 ishin lëshuar për shkarkim, zbulon kompania hulumtuese Research2guidance. Numri, prej gjysëm milioni aplikacione është fantastike, por Android Market akoma qëndron prapa App Store nga Apple e cila ka 600.000 aplikacione, nga të cilat 456.000...