aplikacione

 • Windows Phone, Android dhe disa pajisje me iOS rrezikohen nga një virus kompleks

  Një virus i ri, i konfirmuar nga Kaspersky Labs, është duke u sillur në pajisjet telefonike. Duket se virusi ka për qëllim pajisjet telefonike me platformë mobile Windows Phone dhe Android. Po ashtu, pajisjet që janë të modifikuara (jailbreak) nga Apple janë gjithashtu të infektuara, si dhe disa aplikacione...
 • Greenify shpejton pajisjet me Android!

  Ju kujtohet se sa shpejtë punon një pajisje me Android pas ndezjes së parë që nga blerja? Me kohë, çdo telefon i mençur apo tabletë duket se ngarkohet jashtëzakonisht shumë me aplikacione dhe të dhëna përdoruesish, duke bërë telefonin të punojë ngadalë. Fatmirësisht, duket se ka mënyra për t’a...
 • Instalo Android 4.4 KitKat me Play Store në PC (Windows XP,Vista,7/8)

    Në të vërtetë, ka pasur shumë projekte gjatë viteve të kaluara që kanë tentuar të instalojnë platformën Android në PC, por vetëm ekipet më të fuqishme dhe të përkushtuara ia kanë dalur. Në këtë udhëzim, ne do të kalojmë në hapat më të lehtë që na sjellin deri...
 • Microsoft: 50 milionë Lumia janë të aktivizuara

  Microsoft së fundmi mbajti një eveniment në Gjermani, ku gjatë festës, gjiganti softuerik njoftoi që 50 milionë njësi të pajisjes Lumia janë të aktivizuara. Përveç kësaj, statistikat tregojnë që janë 560,000 zhvillues të platformës. Microsoft thotë se këtu janë edhe  320.000 aplikacione që aktualisht janë duke u ofruar në...
 • Microsoft Office me aplikacione të reja falas për Android dhe iPhone

  Microsoft ka bërë të gjitha aplikacionet e paketës Office falas për platformat Android dhe iOS. Përditësimi shton aplikacionet Word, Excel dhe Powerpoint në iPhone duke i bërë ato më të avancuara, pasi që versionet e mëparshme të Microsoft Office lejonin vetëm shfaqjen e dojseve. Tani aplikcionet e reja për...
 • Evernote me 100 milionë përdorues

  Evernote ka arritur 100 milionë përdorues në aplikacione të ndryshme vetëm për 6 muaj pasi është lansuar, njoftoi kompani. Pjesa më e madhe e këtyre përdoruesve ishin nga aplikacionet e Evernote-së në platforma të ndryshme. Skitch dhe Penultimate, të cilët Evernote i bleu në vitin 2011 dhe 2012, respektivisht...
 • Facebook prezanton Anonymous Login dhe përditëson Facebook Login

  Facebook ka prezantuar dy mënyra të reja për t’u kyçur në aplikacione duke përdorur llogarinë tuaj në Facebook. Aftësia për t’u kyçyr në shërbimet e tjera duke përdorur llogarinë tuaj në Facebook ka qenë gjithmonë një mënyrë e përshtatshme, por kostoja e kësaj lehtësie ka bërë që nganjëherë të...
 • Apple feston 5 vjetorin e App Store duke zbritur çmimet

  Disa nga aplikacionet dhe lojërat më të popullarizuara në platformën iOS kanë zvogluar çmimin në zero. Promovimi ende nuk është sqaruar zyrtarisht nga Apple në faqen e internetit, por sipas disa raporteve mendohet se mund të jetë lidhur me 5 vjetorin e App Store. Lista e aplikacioneve falas përfshin:...
 • iKosova App – Kosova ne duart tuaja

  Kosova në duart tuaja, ja çfarë mund të thuhet për këtë aplikacion të krijuar nga tre nxënës të shkollës së mesme. iKosova është aplikacion për telefona mobil, i lansuar në dy sitemet operative mobile më të famshme, iOS dhe Android, e në të ardhmen pritet të lëshohet edhe në...