app

 • Apple dyfishon sasinë për aplikacion në App Store në 4GB

  Qysh në ditët e para të hapjes së dyqanit Apple App Store në vitin 2008, kompania ka ofruar një sasi të limituar tek zhvilluesit prej 2GB për aplikacion, por nga tani gjërat kanë ndryshuar. Apple iu lejon zhvilluesve të paraqesin aplikacione me sasi deri në 4GB, sasi e cila...
 • Google sjell version të ri për PlayStore

  Google ka lëshuar një përditësim për aplikacionin e tij në Android, Play Store, duke sjellur versionin 4.6.16 me shumë funksione të nevojshme, gjithashtu edhe me disa ndryshime në ndërfaqen e aplikacionit. Njëra prej veçorive  më të rëndësishme të shtuara është aftësia për të instaluar një grumbull aplikacionesh që gjenden...
 • Microsoft lanson shërbimin OneDrive

  Ashtu siq ishte planifikuar, Microsoft ka lansuar sherbimin e ri OneDrive, i cili e zëvendëson shërbimin e mëparëshëm SkyDrive. Nëse keni harrur, Microsoft ishte detyruar të ndryshojë emërin e shërbimit pas humbjes së betejës nga BSkyB. Tani ky shërbim për akumulimin e të dhënave vjen me disa përditësime tek...
 • Google Play tani është dyqan më i madh se App Store me mbi 1 milionë aplikacione

  Shërbimi nga Google, Play Store, tani është zyrtarisht dyqani më i madh me një milionë aplikacione duke tejkaluar Apple App Store, i cili ka rreth 900.000 aplikacione. Lajmi u bë i ditur dje nga Sundar Pichai në një konferencë për Android. Google Play tani ka koleksionin më të madh...
 • iKosova App – Kosova ne duart tuaja

  Kosova në duart tuaja, ja çfarë mund të thuhet për këtë aplikacion të krijuar nga tre nxënës të shkollës së mesme. iKosova është aplikacion për telefona mobil, i lansuar në dy sitemet operative mobile më të famshme, iOS dhe Android, e në të ardhmen pritet të lëshohet edhe në...
 • 25 miliardë aplikacione të shkarkuara nga App Store

  Apple njoftoi sot se nga App Store janë shkarkuar 25 miliardë aplikacione, dhe se do të dhuroj edhe një 10.000 dollarësh për personin shkarkues me fat. Vitin e kaluar Apple ka dhuruar një kartë me 10.000 dollarë për 10 miliardëshin e shkarkuar të aplikacioneve nga App Store. Ndërsa Apple...
 • Hapeni iPhone me fytyrën tuaj?

  Nëse keni një iPhone mund ta hapni me fytyrën tuaj, por ju duhet të keni të instaluar Cydia-n. Aplikacioni quhet RecognizeMe dhe është përditësuar në versionin e ri 2.0, i cili mbështet iOS 5. iPhone ofron opsionin “Passcode unlock”, me të cilin mund ta siguroni iPhone-n tuaj, duke shkruar...
 • OneNote për Android

  Pas iOS dhe Windows Phone, aplikacioni OneNote i Microsoft-it arriti edhe për platformën Android. OneNote është një aplikacion që ju lejon të përdorni dhe ruani të gjitha shënimet dhe idetë tuaja. Çdo gjë që ju shkruani në OneNote ngarkohet edhe në llogarinë tuaj në SkyDrive, e cila ju lejon...
 • Speaktoit edhe për iOS?

  Kur iPhone 4S u lansua me funksionin Siri shumica e njerëzve ishin të zhgënjyer se nuk mund ta instalonin Siri-n në iPhone-t e tyre me të vjetra. Që nga atëherë, shumë aplikacione të ngjashme me Siri filluan të qarkullojnë nëpër App Store. Ndërsa sot njëri prej aplikacioneve me popullore...