apple tv

  • VEVO drejtë shndërrimit në një kanal televiziv

    Vevo dëshiron të bëhet MTV-ja e ardhshme, dhe lansimi i aplikacionit për Apple TV është hapi i parë në këtë drejtim. Vevo duket se dëshiron të jetë MTV-ja e ardhshme ngase ka lansuar aplikacionin për Apple TV. Vevo gjithashtu ka lansuar edhe aplikacionin për Android. Shumica prej njerëzve e...
  • Apple prezanton Mac OS X Mountain Lion

    Versioni i fundit i sistemit operativ Mac, i cili fillimisht do të jetë në dispozicion vetëm për zhvilluesit, përmban një mori të tërë të karakteristikave nga iPhone e iPad, dhe gjithashtu përmban edhe integrimin e Twitter. Aplikacionet popullore të tilla si Messages, Notes, Reminders dhe Game Centre do të...