apps

 • Windows Phone, Android dhe disa pajisje me iOS rrezikohen nga një virus kompleks

  Një virus i ri, i konfirmuar nga Kaspersky Labs, është duke u sillur në pajisjet telefonike. Duket se virusi ka për qëllim pajisjet telefonike me platformë mobile Windows Phone dhe Android. Po ashtu, pajisjet që janë të modifikuara (jailbreak) nga Apple janë gjithashtu të infektuara, si dhe disa aplikacione...
 • Facebook prezanton Anonymous Login dhe përditëson Facebook Login

  Facebook ka prezantuar dy mënyra të reja për t’u kyçur në aplikacione duke përdorur llogarinë tuaj në Facebook. Aftësia për t’u kyçyr në shërbimet e tjera duke përdorur llogarinë tuaj në Facebook ka qenë gjithmonë një mënyrë e përshtatshme, por kostoja e kësaj lehtësie ka bërë që nganjëherë të...
 • iKosova App – Kosova ne duart tuaja

  Kosova në duart tuaja, ja çfarë mund të thuhet për këtë aplikacion të krijuar nga tre nxënës të shkollës së mesme. iKosova është aplikacion për telefona mobil, i lansuar në dy sitemet operative mobile më të famshme, iOS dhe Android, e në të ardhmen pritet të lëshohet edhe në...
 • Speaktoit edhe për iOS?

  Kur iPhone 4S u lansua me funksionin Siri shumica e njerëzve ishin të zhgënjyer se nuk mund ta instalonin Siri-n në iPhone-t e tyre me të vjetra. Që nga atëherë, shumë aplikacione të ngjashme me Siri filluan të qarkullojnë nëpër App Store. Ndërsa sot njëri prej aplikacioneve me popullore...
 • Së shpejti Instagram për Android

  A keni parë fotografi të rregulluara me parë tek shokët tuaj që posedojnë iPhone? Këto rregullime i bëjnë me anë të aplikacionit Instagram, aplikacion ky i cili ofron cilësi të lartë për fotografitë tuaja. E pra, thuhet se Instagram do të debutoj tek platforma Android për ti kënqur edhe...
 • Yahoo mbyll 10 aplikacione për celularë

  Yahoo ka njoftuar se do të mbyll zyrtarisht 10 aplikacionet e veta për smartphone, duke filluar nga Yahoo! Meme (iPad dhe iPhone), Yahoo! Mim (iPad), Yahoo! Answers (Android), Yahoo! AppSpot (Android dhe iPhone), Yahoo! Deals (iPhone), Yahoo! Finance (BlackBerry), Yahoo! Movies (Android), Yahoo! News (Android), Yahoo! Shopping (iPhone), dhe...
 • Windows Marketplace me 60.000 aplikacione

  Në qoftë se arsyeja juaj kreyesore e përdorimit të platformave tjera dhe jo e Windows Phone ka qenë se Windows Phone nuk kishte aplikacione të mjaftueshme, tani nuk keni nevojë të mërziteni, Windows Marketplace ka kaluar shifrën prej 60.000 aplikacione. Kjo është në njëfarë mënyre mahnitëse, duke pasur parasysh...
 • Programe interesante për Windows

  Këtu kemi përmbledhur disa programe të thjeshta për Windows, të cilat janë mjaft interesante. 1. Close All Nëse dëshironi të mbyllni të gjitha fajllat e hapur në kompjuter me vetëm një klikim, atëherë shkarkojeni programin Close All për Windows. Shkarko 2. Windows Calculator Plus Aplikacion i thjeshtë që përfshin...
 • Top 10 aplikacionet e iOS për 2011

  Viti 2011 ishte vit i suksesshëm për sistemin operativ iOS. App Store zyrtarisht ka kaluar 500.000 aplikacione brenda dyqanit të vet digjital dhe me ardhjen e iOS 5, zhvilluesit janë duke vazhduar të punojnë për të thyer kufinjtë e asaj që do të thotë, krjimi i një aplikacioni për...