appstore

 • Lingua.ly tani edhe në platformën iOS

  Lingua.ly, platforma dhe aplikacioni më i famshëm për të mësuar gjuhët, debutoi një aplikacion të ri për pajisjet me iOS. Aplikacioni vjen në App Store i ngarkuar me 4 gjuhë të reja (Italisht, Gjermanisht, Holandisht, dhe Portugalisht). Metoda për të mësuar gjuhën nga Lingua.ly qëndron ende e njëjtë. Aplikacioni...
 • Microsoft Office për iPad dominon në vendin e parë në AppStore

  Kompleti i aplikacioneve të Microsoft Office për iPad ka zënë vendin e parë në Apple App Store, brenda 24 orëve. Tri aplikacionet që janë falas për shkarkim, por që kërkojnë abonim prej 99 dollarë për të rregulluar dokumentet apo përdorur funksionet e tjera janë duke zënë vendet e para...
 • Flappy Bird përsëri në iOS dhe Android

  Jo shumë gjatë pas largimit të lojës tejet të popullarizuar, Flappy Bird, zhvilluesi i saj Dong Nguyen tha se është duke mendur t’a kthej atë përsëri në dyqanet mobile. Për ju që nuk jeni të informuar, Flappy Bird është një lojë shumë e popullarizuar në iOS dhe Android, e...
 • Galaxy S5 me AppStore të veqantë për fëmijë

  Nëse keni fëmijë të cilët qdo herë ua marrin pajisjen tuaj të mençur telefonike, atëherë ju mund t’ia dërzoni pa problem atyre pasjisjen tuaj pasi që tani Samsung ka krijuar një AppStore të veqantë për fëmijë. Pra, tani ju mund të përdorni këtë dyqan edhe kur pajisja juaj është...
 • Flappy Bird së shpejti edhe në Windows Phone

  Ndoshta për dikë, Flappy Bird nuk ka nevojë të prezantohet. Kjo lojë e njohur për thjeshtësinë e saj e cila nuk ju merr kohë për ta mësuar procedurën, ka fituar vëmendjen e shumë përdoruesve. Objektivi i lojës është që të mbani zogun vazhdimisht në ajër duke kaluar pengesat e...
 • Apple paralajmëroi revolucionin e tyre nëpër shkolla me iBooks Author

  Aplikacionet e reja iBooks për lexim të librave elektronike, dhe iBooks Author aplikacioni për krijimin e librave elektronike, kanë potencial që plotësisht të ndryshojnë menyrën e arsimimit. Sipas asaj që ishte prezantuar në “ngjarjen edukative” të Apple të enjten, të dy iBooks aplikacionet do të jenë nxitëse të revolucionit...