babadimri

  • Babadimri përdor Sirin (video)

    Apple ka lëshuar një video reklamë në internet, ne të cilën shihet një babadimër duke përdorur funksionin e ri të iPhone 4S, Siri, me të cilin ai kërkon vendet dhe kohën për shpërndarjen e dhuratave për festat e fundvitit. Ndërsa Siri është ende në versionin beta, Apple vazhdon ta...