bbc

 • YouTube shton opsionin për të krijuar foto .GIF nga videot

  YouTube shtoi opsionin për të krijuar foto .GIF nga videot, e cila për momentin është në dispozicion vetëm për një pjesë të vogël të kanaleve më të popullarizuar në këtë faqe. Funksioni është i shtuar tek pjesa për shpërndarjen e videove, me një tab të ri të quajtur “GIF”....
 • Franca kërkon nga ueb shërbime që ti ruajn fjalëkalimet?

  Google, Facebook, Ebay, Dailymotion… janë disa nga shërbimet të cilat do të shkojn në gjyq kundër qeverisë franceze, sepse nuk pranojnë që të respektojnë ligjin me të cilin kërkohet që të ruhen fjalëkalimet dhe informacionet tjera të përdoruesve. “Ligji obligon faqet për shit-blerje, ato për video dhe muzikë, si...
 • 200.000 dollarë për një shëtitje në hapësirë atmosferike?

  Kompania e Richard Branson “Virgin Galactic” planifikon që për disa vite të dërgon turistë në hapësirën atmosferike, kurse për herë të parë në publik zbuluan anijen e tyre fluturuese. Një gazetarë nga BBC e fitoi këtë mundësi eskluzive për të vëzhguar këtë mjet fluturues i cili është i dizajnuar...
 • 1000 uebfaqet më të vizituara sipas Google

  Google ka publikuar listën e 1000 uebfaqeve më të vizituara. Rrjeti social Facebook gjendet në krye të kësaj liste. Sipas Google, Facebook ka mbi 540 milion vizitorë unik në muaj. Në top 10 uebfaqet e publikuara në këtë listë vetëm dy uebfaqe nuk përmbajnë reklama, Wikipedia dhe Mozilla. Wikipedia...