bill gates

  • Microsoft feston 40 vjetorin

      Ndoshta duket e vështirë për tu besuar por gjigandi Microsoft ka mbushur sot 40 vite. Kjo e shtunë shënon 40 vjetorin e krijimit të gjigandit softuerik nga Bill Gates dhe Paul Allen më 1975. Për të festuar këtë ndodhi, Gates ka dërguar një letër punëtorëve të tij të...
  • Vdes Steve Jobs

    Bëhu një hap përpara me kualitetin. Disa njerëz janë mësuar në mjedis ku pritet përsoshmëri.” – Steve Jobs. Përshkruhet si një njeri ‘vizionar, pasionant dhe energjik’ nga presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Barack Obama, Steve Jobs ishte ai njeri që kreditoi jetën e vet për të transformuar...