bitdefender

  • Programet më të mira për mbrojtje nga viruset

    Nëse llogarisni programet kundër viruseve të ndryshme që ofrojnë kompani të vogla apo ato të mëdha, atëherë keni një numër të madh alternativash, por cilin program duhet ta zgjidhni për ta mbrojtur kompjuterin tuaj?  Nëse fjala do ishte për të zgjedhur veturën që duhet blerë atëherë zgjedhjen do ta...
  • Sa është i sigurt fjalëkalimi juaj?

    Hapat me të cilët po ecën teknologjia sot, apo më mirë të themi fuqia e GPU-së tek kartelat grafike apo dhe fuqia e procesorëve që kanë pajisjet e hedhura në treg nga kompanitë e ndryshme, kanë vënë në rrezik fjalëkalimet tuaja. Madje nga konkurrenca e madhe në tregun e...