black ops

  • Zbulohet data e publikimit të video lojës ‘Call Of Duty: Black Ops III’ (Video)

    Versioni i ardhshëm i video lojës Call of Duty, për të cilin në mënyrë të sigurt mund të themi se quhet Call Of Duty: Black Ops III, do të zbulohet më 26 Prill. Kjo datë është zbuluar nga një pamje e shkurtër e publikuar në YouTube, që përmban një...
  • Call of Duty: Black Ops 2

    Uebfaqja zyrtare e Call of Duty: Black Ops 2 nga Activision tani është hapur. Përveç që konfirmon 13 Nëntorin si datë të publikimit të lojës për Xbox 360, PS3 dhe PC, plus artin e kutisë së lojës, seksioni i faqes për porositje të hershme, thotë: “Shtyrë kufijtë e asaj...
  • Video Lojrat më të Piratuara për Vitin 2010.

    Call of Duty:Black Ops është video loja më e Piratuar për vitin 2010 ku sipas statistikave të TorrentFreak janë shkarkuar ilegalisht afër 4 milion kopje për 1 muaj, por kjo aspak nuk ka penguar që Call of Duty:Black Ops të thyej rekordet e shitjes ku për një javë ka...