blen

  • Twitter blen shërbimin Niche

    Rrjeti social Twitter ka njoftuar për blerjen e Niche-s, një rrjet profesional për krijuesit e rrjeteve sociale që mundëson analizimin dhe rritjen e audiencës së tyre. Niche ka qenë ndërmjetësues ndaj rrjetit social Twitter dhe Vine brenda vitit të kaluar duke ndihmuar kompaninë në zhvillim ekonomik si dhe duke...
  • Facebook blen rrjetin QuickFire

    Facebook njoftoi të Enjten që ka blerë rrjetin QuickFire, një infrastrukturë për video, në mënyrë që të zgjerojë dhe përmirësojë eksperiencën e videove në faqe. “Videot janë pjesë shumë e rëndësishme në Facbook,” tha një zëdhënës në një deklaratë të dërguar me e-mail adresë. “Ne jemi të kënaqur që...