blogger

  • Amerikanët shpenzojnë 23% të kohës në rrjetet sociale (infografikë)

    Amerikanët shpenzojnë gati një të katërtën e kohës së tyre për të qëndruar në linjë (ang. online) në rrjetet sociale, thotë një raport i lëshuar nga Nielsen. Sipas raportit të Nielsen, rrjetet më të popullarizuara dhe me të vizituara nga amerikanët janë: Facebook, e dyta Blogger, pastaj renditet Tumblr,...
  • Blogger me aplikacion zyrtar për iOS dhe Android

    Google ka lansuar aplikacionin e saj zyrtar të sistemit blogues, Blogger.com për iOS dhe Android. Aplikacioni është në dispozicion për versionin iOS 3.2 dhe më lartë. Ky aplikacion ju lejon përdoruesve të shkruajnë dhe të botojnë postime në blogjet e tyre me fotografi dhe lokacione, ai gjithashtu ju lejon...