blogpress

  • Blogger me aplikacion zyrtar për iOS dhe Android

    Google ka lansuar aplikacionin e saj zyrtar të sistemit blogues, Blogger.com për iOS dhe Android. Aplikacioni është në dispozicion për versionin iOS 3.2 dhe më lartë. Ky aplikacion ju lejon përdoruesve të shkruajnë dhe të botojnë postime në blogjet e tyre me fotografi dhe lokacione, ai gjithashtu ju lejon...