chromecast

  • VEVO drejtë shndërrimit në një kanal televiziv

    Vevo dëshiron të bëhet MTV-ja e ardhshme, dhe lansimi i aplikacionit për Apple TV është hapi i parë në këtë drejtim. Vevo duket se dëshiron të jetë MTV-ja e ardhshme ngase ka lansuar aplikacionin për Apple TV. Vevo gjithashtu ka lansuar edhe aplikacionin për Android. Shumica prej njerëzve e...