cicërimë

  • Quick Promote, funksioni i ri për reklama nga Twitter

    Twitter është duke bërë më të lehtë se kurrë reklamimin për biznese të vogla në platformën e saj. Kompania prezantoi Quick Promote të Mërkurën, një funksion i ri për reklamim që iu lejon bizneseve të vogla të promovojnë cicërimat e tyre direkt nga paneli analitik. Cicërimat e promovuara, të...
  • Wikileaks sulmohet

    Wikileaks sulmohet përsëri, me DDoS sulme.

      Me një cicërimë (twit) të shkurtër Wikileaks lajmëroi se është nën sulme DDoS. DDoS (Distrubuted denial of service attack), është një sulmë ose një rrjet prej kompjuterëve që dërgojnë paketa të ndryshme me kërkesë për të përmbytur ose ngulfatur faqen, dhe kështu duke nxjerur jasht funksionit. Këto lloje...