cj group

  • Filmat ‘4D’ sjellin shiun dhe borën në kinema

    Shumica  e njerëzve do e konsideronin shikimin e filmave si një mënyrë për të mënjanuar motin me shi, por nëse shkoni në kinema 4DX atëherë së bashku me ju do të jenë edhe shiu me borën. Kinematë “4D”, që së pari zënë vend në brigjet amerikane në vitin e...