comodo

  • Shfletuesi nga AVAST, lëshim serioz sigurie

    Kohëve të fundit kompani të ndryshme kanë filluar të lansojnë shfletues interneti të bazuar në shfletuesin me kod të hapur, Chromium. Madje ata pretendojnë se shfletuesit e tyre janë shumë më të mirë dhe më të sigurt se sa vet shfletuesi Chromium. Por nga testimet e fundit të bëra...
  • Cyber-kriminel politik ose vetëdëshir e një hakeri iranian?

    Irani kundër SHBA-ve? Ose vetëm një haker i aftë i cili ka arsyet e tija? Certifikatat e sigurisë të vjedhura kohë më parë të cilat përdoren për transaksione online në pronësi të Google, Microsoft, Skype dhe Yahoo, hakeri iranian thotë se ka arritur ti vjedh ato vet, duke gjetur...