coring

  • Apple do të lansojë tre iPhone këtë vit?

    Nuk është e zakonshme që Apple të debutojë tri versione të pajisjes kryesore iPhone për një vit, por këtë vit duket se gjërat kanë për të ndryshuar dhe ne mund të shohim edhe lansimin e tretë të gjigandit. Bazuar në DigiTimes, që njihet për raportet e thashethemeve, kompania ka...