database

  • Sony zbuloi se kishte patur edhe një sulm tjetër!

    Sony pranoi se përveç sulmeve të 16-17 prillit, kur dhe ishte sulmuar PlayStation Network dhe ishin vjedhur të dhëna për 77 milionë përdorues, kishte pasur dhe një sulm tjetër në Sony Online Entertainment (SEO) përdoruesit. Sony thotë se janë vjedhur të dhëna për 24.6 milionë profile, si dhe të...
  • Franca kërkon nga ueb shërbime që ti ruajn fjalëkalimet?

    Google, Facebook, Ebay, Dailymotion… janë disa nga shërbimet të cilat do të shkojn në gjyq kundër qeverisë franceze, sepse nuk pranojnë që të respektojnë ligjin me të cilin kërkohet që të ruhen fjalëkalimet dhe informacionet tjera të përdoruesve. “Ligji obligon faqet për shit-blerje, ato për video dhe muzikë, si...