disney

  • Loja DuckTales vjen në Google Play Store

    Nëse keni poseduar më parë një konsolë nga NES, padyshim që jeni kënaqur duke luajtur video lojën DuckTales. Tani, Disney ka sjellur një version të përpunuar të video lojës, të cilën tani mund të gjeni të listuar në dyqanin Google Play Store. Për vetëm 9.99 dollarë ju mund të...
  • Temple Run arrin 1 miliardë shkarkime

    Imangi Studio, zhvilluesi mbrapa serive të lojës shumë të famshme Temple Run, ka diçka shumë të rëndësishme për t’a shpërndarë sot. Temple Run ka arritur 1 miliardë shkarkime brenda platformave që ka qenë në dispozicion. Kompania përfshin dy versione të Temple Run, por jo versionet nga Disney, Brave dhe...
  • Temple Run Brave tani në dispozicion për Windows Phone

    Temple Run ka qenë njëra nga lojërat më të mëdha kohëve të fundit dhe tani ka lëshuar edhe versionin, Temple Run Brave, i cili është në dispozicion për përdoruesit e Windows Phone 8. Temple Run Brave vjen nga Imagni dhe Disney dhe ka karakteristikat e filmit Merida. Sidoqoftë, gjërat...