dizajn

 • Prezantohet Samsung Galaxy S6 dhe S6 Edge(VIDEO)

  Deri më tani Samsung njihej për faktin që posedonin paisje me ekrane dhe procesorë të fuqishëm por gjithmon me një të metë, e ajo ishte plastika me të cilën ishin punuar këto telefona. Kjo gjë tashmë ka ndryshuar pasi kopmania koreane vendosi të prezantojë 2 modelet e reja Galaxy...
 • Samsung Galaxy S6 do të jetë i ndërtuar nga metali

  Samsung ka postuar në llogarinë zyrtare të kompanisë në Instagram një foto që shfaq pamjen e telefonit Galaxy S6. Telefoni është paraqitur në profil duke zbuluar një dizajn të hollë të ngjashëm me videot e publikuara disa ditë më parë nga kompania. Prapavija e kësaj foto ka një pamje...
 • F015 Luxury in Motion, automjeti autonom nga Mercedes-Benz

  Mercedes më në fund ka treguar konceptin më të ri të automjetit autonom i cili është thjesht i mrekullueshëm. Qëllimi i automjetit, siç thotë Mercedes është për ta ngritur përvojën e përgjithshme të udhëtimit personal. Dhe po këtë dizajnerët e Mercedes-it e kishin realizuar me sukses. Emri i plotë...
 • Google Play Store me dizajn të ri në Android

  Google duket se do të lansojë një version me dizajn të ri të aplikacionit Play Store. Versioni 5.1 i aplikacionit do të ketë një pamje më të freskuar dhe ekspozim më ndryshme. Android Play Store i ardhshëm përmban një navigacion të plotë duke përmirësuar shfletimin në aplikacion dhe pamjet...
 • Spotify ridizajnon aplikacionin në Windows Phone

  Spotify ka lëshuar një dizajn për aplikacionin Windows Phone, duke shtuar funksionet si radio, shfletim, ekspozim dhe rifresikim të të gjithë aplikacionit. Përditësimi i fundit ishte ndryshimi më i dukshëm duke rindërtuar të gjithë programin për një pamje më efektive, të njëjtë me aplikacionin e kompanisë në platformat Android...
 • Viber sjell dizajn të ri në iOS

  Versioni i fundit i Viber-it në iOS sjell një dizajn të ngjashëm me pamjen e përgjithshme të iOS 7. Po ashtu, ky version përveq dizajnit sjell një numër të madh karakteristikash të reja. Njëra prej tyre është mundësia për bllokimin e një numri ose kontakti nga thirrjet apo mesazhet....
 • Instagram me dizajn të ri

  Aplikacioni më i famshëm për shpërndarjen e fotove, Instagram, ka marrur një përditësim në Android që e bënë aplikacionin më energjikë dhe më të shpejtë. Instagram tani ka shumë përmirësime në pamje dhe disa karakterstika të reja si ngarkimin e fotove dy herë më shpjetë dhe nënshtrimin e fotove...
 • Edhe Facebook Pages me dizajn të ri

  Facebook javën e kaluar ka dizajnuar News Feed, por si duket kompania nuk e ka ndërmend të ndalet me kaq, pasi që ka ridizajnuar edhe faqet e këtij rrejti social. Rrjeti social, Facebook, prezantoi pamjen e re të faqeve dje duke ndryshuar formën e tyre për vizitorët e faqeve,...
 • Facebook sjell dizajn të ri për News Feed

  Facebook është duke përgaditur një dizajn të ri për News Feed, dizajn i cili u zbulua një ditë më parë. Dizajni i ri përfshijnë ndryshime të shkronjave, foto më të spikatura, gjitashtu pritet të jetë më delikat apo i lehtë se dizjani i cili është lëshuar një vit më...