dollare

 • Twitter fiton 12 cent për çdo shpërndarje!

    E gjithë vëmendja ishte tek rritja e përdoruesve të rrjetit social kur kompania prezantoi përfitimet për tremujorin e katërt të vitit të kaluar. Twitter tha se kishte 288 milionë përdorues aktiv deri në fund të tremujorit të katër, një rritje për 20% në krahasim me periudhën e ngjashme...
 • Google, marka më me vlerë në botë

  Kompanitë Google dhe Apple kanë qenë në konkurrencë për titullin e markës më të vlershme në botë, por vitin e kaluar ishte Apple që kishte dominuar në list duke prekur vendin e parë. Tani, Google është kthyer në vend të parë duke u vlerësuar si një markë me vlerë...
 • Google gjobitet për shkelje të privatësisë

  Mbikqyerësi për mbrojtjen e të dhënave të Spanjës urdhëroi gjigantin nga SHBA-ja, Google, të paguaj një gjobë prej 1226.68 dollarë për shkelje të privatësisë së përdoruesve. Po ashtu, më parë është raporutar se Google kishte shkelur ligjet gjermane, ndërsa tani është duke hasur edhe në shumë probleme të tjera...
 • Facebook, reklama pa pagesë për bizneset e vogla

  Facebook ka menduar edhe për bizneset e vogla, duke u prezantuar me një program të ri, në të cilin Facebook ofron 10 milionë dollarë reklama falas për bizneset e vogla. Programi, Facebook Marketing Solutions, i cili përfshin edhe partneritetin me Federatën Kombëtare të Biznesit të Pavarur dhe Dhomën Amerikane...
 • Nokia ofron 10 mijë dollarë për krijimin e melodisë se ardhshme

  Kompania Nokia ka dalur me një ofertë të re në internet, ajo ofron 10 mijë dollarë për këdo që arrin të krijoj një melodi (ang. ringtone) të ardhshme për Nokian. Nokia ka një melodi shumë të veçantë që është në përdorim që disa vite që për disa përdorues të...