dronin

  • Facebook gjatë verës do të testojë dronin e internetit

    Facebook njoftoi gjatë Konferencës F8 se po krijon dronë, satelitë dhe laserë në laboratorin e saj për të shpërndarë internetin në të gjithë botën. Shefi ekzekutiv i Facebook-ut, Mark Zuckerberg, prezantoi dronët “Aquila”, të cilët funksionojnë me energji diellore. Kompania do të testojë këta dronë gjatë verës. Droni do...
  • Zolt mbush çdo pajisje me USB kabull

    Mbajtja e shumë mbushësve për të furnizuar pajisjet telefonike, laptopat, tabletat me bateri mund të jetë vërtetë e mërzitshme. Por duket që për këtë çështje është përkujdesur kompania Zolt që ofron mbushës të përgjithshëm për mbushjen e të gjitha pajisjeve me USB kabull. Mbushësit nga Zolt ofrojnë tri hapësira...