DVD

  • Windows 8 nuk do të mbështesë DVD

    Microsoft publikoi një lajm se sistemi i ri operativ Windows 8 nuk do të vjen me Windows Media Center, siç ishte rasti me verzionet e mëparshme të Windows. Përdoruesit do të duhet veçmas të blejnë Windows Media Center. Interesante,  nëse përdoruesit dëshirojn të blejnë Windows Media Center, fillimisht do...
  • Si të instaloni Windows 7 pa Disk (DVD)?

    Këtu keni udhëzimet se si legalisht të shkarkoni Windows 7 dhe të krijoni diskun tuaj instalues. Shumica e kompjuterëve që blihen sot vijnë pa diskun instalues të Windows 7. Në vend të saj vijnë me disqet “kthyese (ang. recovery)” dhe/ose particionet të cilat mundësojnë që të kthejnë kompjuterin tuaj...
  • Siri mund të përdoret edhe për të kontrolluar paisjet shtëpiake?(VIDEO)

    Apple ndoshta e ruan Siri-n ekskluzivisht vetëm për iPhone 4S, por asistenti personal në disa raste ishte aktivizuar edhe në paisjet më të vjetra që përdorin iOS, dhe tani për herë të parë shikojm se si mund të përdoret edhe për të kontrolluar paisjet tjera në shtëpi. Carnes Audio...