Edge

  • Prezantohet Samsung Galaxy S6 dhe S6 Edge(VIDEO)

    Deri më tani Samsung njihej për faktin që posedonin paisje me ekrane dhe procesorë të fuqishëm por gjithmon me një të metë, e ajo ishte plastika me të cilën ishin punuar këto telefona. Kjo gjë tashmë ka ndryshuar pasi kopmania koreane vendosi të prezantojë 2 modelet e reja Galaxy...
  • Samsung Galaxy S6 do të jetë i ndërtuar nga metali

    Samsung ka postuar në llogarinë zyrtare të kompanisë në Instagram një foto që shfaq pamjen e telefonit Galaxy S6. Telefoni është paraqitur në profil duke zbuluar një dizajn të hollë të ngjashëm me videot e publikuara disa ditë më parë nga kompania. Prapavija e kësaj foto ka një pamje...
  • Canonical kërkon 32 milionë dollarë nga përdoruesit për të krijuar Ubuntu Edge

    Canonical, kompania pas Ubuntu-s, startoi kampanjë në Indiegogo me të cilën kërkon 32 milionë dollarë për të krijuar telefonin Ubuntu Edge. Përderisa po shkruajmë tekstin, mbi 5000 persona kanë dhuruar mbi 2.7 milionë dollarë, që është një fillim mbreselënës. Kampanja zgjatë 31 ditë, që do të thotë kjo kompani...