facebook messenger

 • Doodle Draw është loja e parë në Facebook Messenger

  Hap pas hapi, Facebook është duke e shëndruar Facebook Messenger në një aplikacion të kompletuar për argëtim dhe komunikim. Doodle Draw for Messenger është një lojë naive, por shum e rëndësishme sepse e shëndron këtë aplikacion në një platformë argëtues. Në këtë lojë përdoruesit mund të vizatojnë diçka, dhe...
 • Facebook Messenger arrinë 500 milionë përdorues aktiv

  Këtë vit Facebook ndau funksionin për bisedim nga aplikacioni kryesor duke e kthyer atë në aplikacion të veçantë, që shumë shpejtë u bë edhe i detyrueshëm për ata që përdornin Facebook-un për të biseduar. Pavarësisht nga vlerësimi i dobët (vetëm me një yll), aplikacioni Messenger ka arritur 500 milionë...
 • Facebook Messenger arrin në Windows Phone

  Aplikacioni i Facebook-it i cili ju lejon të dërgoni mesazhe falas, Facebook Messenger, tani është në dispozicion edhe në platformën Windows Phone. Ashtu si në sistemet operative mobile iOS dhe Android, Facebook Messenger për Windows Phone ju lejon të dërgoni fotografi, të shpërndani vend ndodhjen tuaj dhe të krijoni...
 • Facebook Messenger tani me dizajn të ri

  Facebook ka lëshuar një përditësim të aplikacionit, Facebook Messenger, që sjell ndryshime të mëdha në aplikacion. Pra, aplikacioni tani është krejtësisht ndryshe dhe duket qartë se është përshtatur me versionin e fundit të iOS-it, pra me iOS 7. Aplikacioni tani ju mundëson të shikoni më lehtë se kush është...
 • Facebook Messenger për Windows

  Padyshim, ju nuk mund të shpëtoni asesi nga Facebook-u, i cili është hapur pothuajse në të gjitha platformat digjitale. Kohëve të fundit Facebook ka lansuar aplikacionin për pajisjen PS Vita, ndërsa tani ka lansuar zyrtarisht edhe versionin e vet për Windows. Facebook Messenger për Windows mund ta shkarkoni këtu,...
 • Lëshohet zyrtarisht Facebook Messenger për Windows

  Disa orë më parë Facebook ka lëshuar aplikacionin e vet zyrtar për Windows të quajtur Facebook Messenger, të cilin mund ta shkarkoni duke klikuar këtu. Facebook ka filluar testimin e aplikacionit Facebook Messenger në një grup të caktuar të përdoruesve muajin e kaluar. Aplikacioni, i cili kërkon të keni...