fake

  • Facebook largon pëlqimet e fansave joaktiv!

    Faqet në Facebook së shpejti do të mund t’i humbin disa nga fansat dhe pëlqimet e tyre. Rrjeti social Facebook ka njoftuar se do ti largojë pëlqimet nga llogaritë e deaktivizuara, këtë njoftim rrjeti social e ka shfaqur tek çdo faqe(ang.FanPage) në Facebook. Ky veprim pritet të jetë një humbje...
  • Arrin Siri “fals” për Android?

    Një nga problemet e Android Market është mungesa e moderimit të aplikacioneve. Me tona aplikacione të rreme gjenden në dyqanin e Android, të cilat janë ngarkuar në baza ditore dhe janë larguar vetëm kur janë gjetur qëllime të këqija ose që kanë cënuar të drejtat e autorit. Një nga...