femije

 • Aplikacionet më të mira për të mësuar fëmijët kodim

  Ndryshe nga artikulli i mëparshëm rreth faqeve më të mira për të mësuar kodim online, tani sjellim aplikacionet më të mira për të mësuar kodim fëmijët. Nëse keni ndonjë fëmijë në familje atëherë ju duhet padyshim të shkarkoni aplikacionin Tynker (Android/iOS) apo aplikacionin Hopscotch për iPad në mënyrë për...
 • “Look at Me” aplikacioni nga Samsung për fëmijët me autizëm

  Samsung ka punuar me disa universitete në Seoul për të zhvilluar një aplikacion që iu ndihmon fëmijëve që vuajnë nga autizmi të komunikojnë më mirë. Njëri prej problemeve që fëmijët me autizëm kanë është paaftësia për të kapur emocionet nga fytyrat e njerëzve të tjerë. Aplikacioni i quajtur “Look...
 • Galaxy S5 me AppStore të veqantë për fëmijë

  Nëse keni fëmijë të cilët qdo herë ua marrin pajisjen tuaj të mençur telefonike, atëherë ju mund t’ia dërzoni pa problem atyre pasjisjen tuaj pasi që tani Samsung ka krijuar një AppStore të veqantë për fëmijë. Pra, tani ju mund të përdorni këtë dyqan edhe kur pajisja juaj është...
 • PlayBase+, tableti i fëmijëve

  Tabletët po bëhen gjithnjë e më të zakonshëm, por ishte vetëm një çështje kohe që prodhuesit e tyre të mendonin edhe për fëmijët. Tableti PlayBase+ ka një dizajn të bukur dhe pjesa e pasme e tij është anti-bakteriale, në mënyrë që të jetë sa më i shëndetshëm për qeniet...
 • Bebja e Beyonce’s vendos rekord të ri në Twitter

  Rekordet janë bërë për t’u thyer, dhe e gjithë kjo histori e thyerjes se rekordit filloi kur diva e muzikës, Beyonce shkroi në Twitter se është shtatëzënë. Ky lajm theu rekordin paraprak, duke siguruar një rekord të ri prej 8.868 cicërima në sekondë. Të ju tregojmë me saktësisht se...