Flash

 • Konvertoni Flash në HTML 5 vetëm me një klik?

  Adobe njoftoi se do të ndalojë të punoj tek verzioni mobil Flash, duke hequr dorë nga lufta me HTML 5. Puna e mirë është se Google është këtu për ti ndihmuar zhvilluesit të cilët punojnë në Flash. Në korrik, Google paraqiti një mjet softuerik i cili konverton nga Flash...
 • Krijoni lojra falas në Flash!

  Dëshironi të krijoni një lojë lehtë? A doni të krijoni një lojë në Flash falas? Nuk keni asnjë ide si të krijoni? Këtu do të ju tregojmë si të krijoni lojra falas në versionin Flash. E gjitha ajo që ju duhet të bëni është të shkarkoni softuerin Stencyl në...
 • Evulimi i Ueb Dizajnit (infografik).

  Nga faqet me një tekst të thjesht në vitet 90, përmes Flash, paraqitjes së Javascript dhe CSS, e deri tek faqet e bazuara në HTML5… ueb dizajni me të vërtet ka evuluar shum për ti krijuar faqet të cilat i kemi sot – të mbushura përplot me përmbajtje dinamike,...
 • Publikohet Opera Mini 6 dhe Opera Mobile 11

  Opera publikoi dy shfletuesit e saj Mini 6 për celularë dhe Mobile 11 shfletuesin për tabletë kompjuterë dhe celularë të mençur. Mini, e cili kompreson faqet për të fituar në shpejtësi, është e publikuar për telefonat nga brezi më i vjetër të cilët punojnë në platforma të ndryshme, shembull...
 • Microsoft publikoi shtojcë për të rikthyer H.264 në Chrome.

  Microsoft publikoi shtojcë për Chrome për Windows përdoruesit me të cilën rikthen mbështetjen e video kodekseve H.264, në shfletuesin e Googles(Chrome). “Kemi futur në përdorim Windows Media Player HTML5 shtojcën për Chrome, me të cilën përdoruesit e Windows të cilët përdorin Google Chrome të mund të shikojnë H.264 video.”,...