ford

  • Vetura Ford S-Max iu detyron të zbatoni shpejtësinë maksimale të lejuar (Video)

      Të dënohesh për thyerje të rregullave në komunikacion, përkatësisht për kalim të shpejtësisë së limtuar, është një gjë e kushtueshme, por edhe e zakonshme për një pjesë të madhe të njerëzve. Megjithatë, Ford shpreson të parandalojë tiketat e tilla me prezantimin e veturave që mund të shikojnë dhe...
  • Rikthehet bisha – Ford prezanton konceptin GT

    Ford arriti që konceptin e saj të modelit GT ta mbaj sekret deri në hapjen e panairit të makinave e cila u mbajt në Detroit dhe në këtë mënyrë ata shpalosen shumë surpriza për adhuruesit e modeleve atraktive dhe tërheqëse. Koncepti i ri sportiv i makinës Ford vazhdon në...