forum

 • 5 vite së bashku me ITshqip

  Kaluan plotë 5 vite dhe ne ende vazhdojmë të iu sjellim lajme dhe tutoriale të freskëta nga fusha e teknologjisë, që tashmë është bërë pjesë e përditëshme e jetës tonë. Duke ju ofruar të gjithë antarëve dhe vizitorëve tanë mbështetje në çdo fushë rreth teknologjisë, ne kemi arritur të...
 • Itshqip mbush 4 vite!

  Është vërtetë kënaqësi për stafin tonë të arrijmë një sukses i cili çdo vit e më shumë po rritet. Falë angazhimit tonë të jashtëzakonshëm portali jonë ka arritur një numër mjaftë të madh vizitash, ndërsa forumi cilsohet si i pari në trojet shqiptare me një numër prej 18.000 antarësh....
 • Bluehost, HostGator dhe HostMonster nuk funksionojnë

  Nëse uebfaqja juaj është e akomoduar në Bluehost, HostMonster ose HostGator atëherë faqja juaj nuk është online ose ka ndonjë problem. Të tri shërbimet për akomodim të uebfaqeve janë ndarje e Grupit Ndërkombëtar të Qëndrueshmëris/Endurance International Group. Ndërprejet e shfaqura duket se kanë të bëjnë me mirëmbajtjen e serverit...
 • Si të instaloni Windows 7 pa Disk (DVD)?

  Këtu keni udhëzimet se si legalisht të shkarkoni Windows 7 dhe të krijoni diskun tuaj instalues. Shumica e kompjuterëve që blihen sot vijnë pa diskun instalues të Windows 7. Në vend të saj vijnë me disqet “kthyese (ang. recovery)” dhe/ose particionet të cilat mundësojnë që të kthejnë kompjuterin tuaj...