funksion

 • Facebook ka filluar punën në aplikacionet VR

  Drejtori për produkte i rrjetit social Facebook, Chris Cos, tha se kompania tashmë është duke punuar në krijimin e aplikacioneve për realitet virtual. Sqarimi gjatë një interviste në CodeMedia nuk ishte edhe shumë i detajuar, por ajo që kuptohet është se përdoruesit do të jenë në gjendje të shpërndajnë...
 • Facebook tani iu lejon të zgjidhni personin që do të menaxhoi llogarinë tuaj pasi të vdisni

  Facebook tani iu lejon përdoruesve të zgjedhin se kush do të menaxhoi llogarinë e tyre pasi ata të vdesin. Rrjeti social ka lëshuar një funksion të ri që iu lejon përdoruesve të caktojnë një shok të veçantë që do të jetë në gjendje të ketë akses në llogarinë e...
 • Quick Promote, funksioni i ri për reklama nga Twitter

  Twitter është duke bërë më të lehtë se kurrë reklamimin për biznese të vogla në platformën e saj. Kompania prezantoi Quick Promote të Mërkurën, një funksion i ri për reklamim që iu lejon bizneseve të vogla të promovojnë cicërimat e tyre direkt nga paneli analitik. Cicërimat e promovuara, të...
 • Hakerët përdorin funksionin Find My Mobile për të sulmuar telefonat Samsung

  Shumica e pajisjeve të mençura tani vijnë me sistem të intergruar për ndjekje që ju lejon përdoruesve të mbyllin apo fshijnë të dhënat nga larg në telefonat e tyre nëse ata nuk i posedojnë ose i kanë humbur. Ky funksion ka për qëllim të ofrojë një siguri më të...
 • Facebook lejon restorantet të postojnë menytë në faqet e tyre

  Me qëllim për të mbajtur përdoruesit në platformë dhe mundësisisht të nxit ata për më shuma reklama, Facebook ka filluar të lejojë restorantet të postojnë menynë në faqet e tyre në Facebook. Ky rrejt social gjigant është duke përdorur platformën nga Constant Contact, SingePlatform,  një shërbimin që ju lejon...
 • Tani ju mund të “heshtni” njerëzit në Twitter

  Twitter tani zyrtarisht ka shfaqur opsionin e shumë kërkuar “Mute”. Pas testimit të këtij funksioni me një grup të vogël përdoruesish, kompania sot prezantoi opsionin Mute, i cili ju lejon të “heshtni” disa përdorues në aplikacionin në platformat Android dhe iOS. Kjo funksion njëkohësisht do të paraqitet edhe në...
 • Facebook prezanton Anonymous Login dhe përditëson Facebook Login

  Facebook ka prezantuar dy mënyra të reja për t’u kyçur në aplikacione duke përdorur llogarinë tuaj në Facebook. Aftësia për t’u kyçyr në shërbimet e tjera duke përdorur llogarinë tuaj në Facebook ka qenë gjithmonë një mënyrë e përshtatshme, por kostoja e kësaj lehtësie ka bërë që nganjëherë të...
 • Flickr 3.0 vjen me funksione të reja në Android dhe iOS

  Flickr ka lëshuar versionin 3.0 për aplikacionin e tij në Android dhe iOS. Aplikacioni ka një dizjan ndryshe nga i mëparëshmi, por thuajse është i njëjtë  me Instgram-in. Përditësimi është në dispozicion në dy platformat iOS dhe Android dhe nuk ka ndonjë dallim apo preferencë që iu jepet ndonjërës...
 • Facebook prezanton funksionin “Nearby Friends”

  Facebook ka prezantuar një funksion të ri për aplikacionin e saj tek të gjithë përdoruesit e platformave mobile  iOS dhe Android. I quajtur “Nearby Friends”, funksioni është projektuar në atë mënyrë që të gjejë të gjithë shokët që i keni afër në vendin tuaj. Padyshim se funksioni “Nearby Friends”...