g5

  • Ndiqeni drejtpërdrejtë prezantimin e LG G5 (Video)

    Ka kohë që kanë filluar diskutimet në lidhje me një telefon të ri nga kompania Jug-Koreane, LG. Por sot do ti vie fundi këtyre diskutimeve ngase kompania do të prezantojë telefonin më të ri të quajtur LG G5. Eventi i prezantimit do të fillojë në orën 14:00, dhe mund...