galaxy edge

  • Samsung Galaxy S6 do të jetë i ndërtuar nga metali

    Samsung ka postuar në llogarinë zyrtare të kompanisë në Instagram një foto që shfaq pamjen e telefonit Galaxy S6. Telefoni është paraqitur në profil duke zbuluar një dizajn të hollë të ngjashëm me videot e publikuara disa ditë më parë nga kompania. Prapavija e kësaj foto ka një pamje...
  • Samsung Galaxy S6 do të prezantohet më 1 Mars?

    Kanë filluar të shpërndahen ftesat për evenimentin që do të mbahet më 1 Mars në Barcelonë nga Samsung, ku kompania mendohet se do të prezantojë telefonin e mençur Galaxy S6. Përveç  pajisjes Galaxy S6, Samsung mendohet se do të prezantojë edhe modelin S Edge, një telefon i mençur me...
  • Samsung Galaxy S6 me ekran të zakonshëm dhe të lakuar?

    Jo shumë kohë më parë, ne kemi dëgjuar që Samsung do të projektoj telefonin e mençur të ardhshëm Galaxy S6 që nga e para. Thashethemet e tjera flasin për një pajisje të re që do të ketë një ekran të lakuar ashtu si Galaxy Note Edge, por në të...