games

 • Doodle Draw është loja e parë në Facebook Messenger

  Hap pas hapi, Facebook është duke e shëndruar Facebook Messenger në një aplikacion të kompletuar për argëtim dhe komunikim. Doodle Draw for Messenger është një lojë naive, por shum e rëndësishme sepse e shëndron këtë aplikacion në një platformë argëtues. Në këtë lojë përdoruesit mund të vizatojnë diçka, dhe...
 • Last of Us fitoi pothuajse të gjitha çmimet nga BAFTA

  Last of Us fitoi pothuajse të gjitha çmimet nga BAFTA

  Akademia britanike BAFTA ndau çmimet pêr video lojrat mê tê mira, kurse fitues mê i madh ishte The Last of US nga kompania Naughty Dog. Lust of Us fitoi çmimin pêr aksion dhe aventurên mê tê mirê, storien mê tê mirê, Audio arritje, çmimin për lojën mê të mirê,...
 • Lojrat luhen në shtrat!

  Ku gjenden njerëzit kur janë duke luajtur lojra ne Ceularë? Në shtëpi, duke udhëtuar, apo në punë ? JO , në të vërtetë ata gjenden në shtrat … Dhomat e gjumit zakonisht janë një vend për të fjetur, pushuar, apo për të bërë gjëra tjera … Por sipas një...
 • Krijoni lojra falas në Flash!

  Dëshironi të krijoni një lojë lehtë? A doni të krijoni një lojë në Flash falas? Nuk keni asnjë ide si të krijoni? Këtu do të ju tregojmë si të krijoni lojra falas në versionin Flash. E gjitha ajo që ju duhet të bëni është të shkarkoni softuerin Stencyl në...
 • 10 lojrat me të mira të Android për 2011

  Apple iOS nuk është i vetmi sistem operativ që ka lojra të mira. Për ata që e përdorin Androidin, ju kemi përgaditur një listë me lojrat me të mira për 2011./itshqip 1. Where’s My Water? 2. Muffin Knight 3. Star Legends 4. Plants Vs. Zombies 5. Reckless Getaway 6....