gb

 • Kingston sjell karta me shpejtësi dhe kapacitet të lartë

    Korporata amerikane, Kingston prezantoi kartat e reja SD dhe microSD të cilat ofrojnë shpejtësi jashtëzakonisht të madhe – Ultra High Speed. Këto karta kanë aftësi të lexojnë me shpejtësi 90MB/s dhe të shkruajnë me shpejtësi 45MB/s për aq kohë sa pajisja që ndodhet karta mund të përballojë këtë...
 • HTC lanson telefonin e mençur HTC One M8

  Siq duke HTC One morri një rifreskim të madh pasi që HTC lansoi modelin  për vitin 2014 të HTC One të quajtur ” HTC One M8 “. HTC One M8 ka dizajn të njëjtë me modelin e kaluar, por sigurisht ka një numër të madh funksionesh dhe përmirësime të...
 • Google Drive me strukturë të re të çmimeve

  Google tani është duke ofruar hapsirë shtesë në shërbmin Google Drive me çmime më të përballueshme. Zbritjet janë vërtet më të favorshme dhe që tani Google Drive ofron 15 GB hapsirë falas. Nëse ju nevojiten 100 GB atëherë duhet të shpenzoni 1.99 dollarë në muaj, për 1 TB duhet...
 • Microsoft lanson shërbimin OneDrive

  Ashtu siq ishte planifikuar, Microsoft ka lansuar sherbimin e ri OneDrive, i cili e zëvendëson shërbimin e mëparëshëm SkyDrive. Nëse keni harrur, Microsoft ishte detyruar të ndryshojë emërin e shërbimit pas humbjes së betejës nga BSkyB. Tani ky shërbim për akumulimin e të dhënave vjen me disa përditësime tek...
 • LG sjell tri pajisje të mençura të serisë L

  Pas lansimit të pajisjes së mençur, LG G Pro 2, një javë më parë në Kongresin Botëror Mobil në Barcelonë, kompania ka zbuluar edhe tri pajisje të reja që do debutohen më pas. Seria L nga LG përfshinë pajisjet L40, L70 dhe L90, të cilat kanë perfomanca dhe dizajn...
 • Sony dhe Panasonic janë duke punuar disqe optike me 300GB

  Sony dhe Panasonic zyrtarisht kanë njoftuar se janë duke punuar në gjeneratën e ardhshme të disqeve optike për magazinimin e të dhënave. Të dyja kompanitë janë duke planifikuar të ndërtojnë një disk optik me kapacitet të magazinimit të paktën 300 GB. Funksionet e këtij disku optik si mbrojtja kundër...