gizmodo

  • Katastrofa e quajtur BlackBerry

    Nuk është risi që kompanisë kanadeze Research in Motion e cila është edhe prodhuese e paisjeve BlackBerry kohën e fundit nuk po i shkojnë punët mirë, por tani janë të njohura dhe shifrat e sakta të tremujorit të dytë të këtij viti, të cilat mund të themi lirisht se...
  • Policia kontrollon shtepin e redaktorit te Gizmodo

    Policia ka bastisur shtëpinë e redaktorit të Gizmodo dhe ka konfiskuar rreth katër kompjuterë dhe dy servera. Siç duket prototipi i iPhone 4G nga Apple është bër një makth i keq për Gawker Media, pasi autoritetet policore kanë bastisur shtëpin e redaktorit nga Gizmodo – Jason Chen. Sipas Associated...