google drive

 • Tani mund të redaktoni dosjet e Microsoft Office nga Gmail

  Gmail ka bërë më të lehtë redaktimin e dokumenteve nga Microsoft Office përmes Inbox-it. Google ka përditësuar aplikacionin Gmail me një funksion të ri që ju lejon përdoruesve automatikisht të hapin dhe redaktojnë Office dosjet përmes Google Drive. “Ne e kemi kuptuar që ju si përdorues të dokumenteve, keni...
 • Thashethemet rreth Android 4.5/5

  Versioni i ardhshëm i sistemit opeartiv nga Google, Android, pritet që së shpejti do të lansohet, por a do të jetë Android 5 apo Android 4.5 ende nuk është e ditur. Android 5 ishte pritur të lëshohet vitin e kaluar, por me lansimin e Android 4.4 KitKat, ky pretendim...
 • Google Drive me strukturë të re të çmimeve

  Google tani është duke ofruar hapsirë shtesë në shërbmin Google Drive me çmime më të përballueshme. Zbritjet janë vërtet më të favorshme dhe që tani Google Drive ofron 15 GB hapsirë falas. Nëse ju nevojiten 100 GB atëherë duhet të shpenzoni 1.99 dollarë në muaj, për 1 TB duhet...
 • SkyDrive zëvendësohet me OneDrive

  Microsoft ka zëvendësuar emrin e shërbimit SkyDrive në OneDrive, pas humbjes së të drejtave ndërmjet betejës ligjore ndaj BSkyB. Shërbimi për ruajtjen e të dhënave do debutohet së shpejti, edhe pse kompania ende nuk ka caktuar datën e lansimit. Shërbimi SkyDrive nga Microsoft garon me shërbimet e tjera si...
 • Google prezanton Chrome App Launcher

  Përdoruesit e Windows-it tani mund të shkarkojnë, Chrome App Launcher, aplikacion i cili ju mundëson qasje të menjëhershme në shërbimet që ofron Google si shfletuesin Chrome, Gmail, Google Drive dhe Chrome Store. Chrome App Launcher do vendoset si aplikacion në faqen fillestare, në taskbar dhe tryezë për përdoruesit e...
 • Google Drive, në prill?

  Ne kemi dëgjuar thashetheme për lansimin shërbimit të ri të Google bazuar në shërbimin e saj të magazinimit, Google Drive. Këtë herë sipas burimeve të GigaOM, Google ka në plan të lansoj Google Drive në javën e parë të muajit prill. Eshtë thënë që shërbimi do të ofroj 5GB...