google play store

 • Instalo Android 4.4 KitKat me Play Store në PC (Windows XP,Vista,7/8)

    Në të vërtetë, ka pasur shumë projekte gjatë viteve të kaluara që kanë tentuar të instalojnë platformën Android në PC, por vetëm ekipet më të fuqishme dhe të përkushtuara ia kanë dalur. Në këtë udhëzim, ne do të kalojmë në hapat më të lehtë që na sjellin deri...
 • Nook Audiobook lansohet në Google Play Store

  Nëse keni shikim të dobët, ose nuk keni kohë për të lexuar, një aplikacion i ri nga Barnes dhe Noble është krijuar përkatësisht për ju. Tani në Google Play Store gjendet Nook Audiobooks, aplikacion që ju lejon të ndëgjoni libra që lexohen për ju nga telefonat apo tabletat me...
 • Google lanson aplikacionin Messenger për Android

  Tani, në Google Play Store është lëshuar një aplikacion i ri nga Google i quajtur Messenger. Me këtë aplikacion, ju mund të dërgoni dhe të pranoni SMS dhe MMS mesazhe nga ndonjë telefon. Dhe nëse mendoni se është një aplikacion vetëm për Lollipop, atëherë jeni gabim, aplikacioni punon me...
 • Google lanson Nexus 5 dhe Nexus 7 në tetë vende tjera

  Pajisja e mençur telefonike nga Google, Nexus 5 dhe tableta Nexus 7 tani janë në dispozicion për t’u shitur edhe në tetë vende të tjera në Evropë. Lista e vendeve përfshinë Austrinë, Danimarkën, Finlanden, Holandën, Portugalinë, Suedinë dhe Belgjikën. Tableta Nexus 7 ka procesor 1.5GHz Quad Core Qualcomm Snapdragn...
 • Viber 4.2 në Android ju lejon të bllokoni kontakte

  Viber ka lëshuar një përditësim të ri në platformën mobile Andorid për aplikacionin që tani ju sjell disa karakteristika të dobishme dhe të reja. Tani ju mund të zgjedhni një numër ose një kontakt që ju dëshironi të mos pranoni thirrje, pra ta bllokni numrin e zgjedhur. Ndryshimet e...
 • Google sjell disa përditësime të vogla për Play Store

  Google ka lëshuar një përditësim për Google Play Store duke sjellur verisonin 4.3.10. Përditësimet nuk sjellin ndyshime të mëdha në ndërfaqen e aplikacionit, por sidoqoftë qdo përditësim sjell ndonjë përmirësim. Android Police ka kërkuar rreth funksionimit të brendshëm të aplikacionit dhe  ka gjetur se qfarë duhet përmirsuar në të....
 • Android Jelly Bean tejkalon Gigerbread

  Google ka përditësuar platformën rreth versioneve të saj në Android duke zbuluar se versioni i fundit ka arritur vendin e parë. Android 4.2 Jelly Bean dhe Android 4.1 Jelly Bean janë ende në rritje e sipër, por ato kanë tejkaluar Android 2.3 Gingerbread. Jelly Bean duke përfshirë versionet 4.1...