gorilla glass

  • Apple do të lansojë tre iPhone këtë vit?

    Nuk është e zakonshme që Apple të debutojë tri versione të pajisjes kryesore iPhone për një vit, por këtë vit duket se gjërat kanë për të ndryshuar dhe ne mund të shohim edhe lansimin e tretë të gjigandit. Bazuar në DigiTimes, që njihet për raportet e thashethemeve, kompania ka...
  • Corning ka filluar përgatitjen e ekraneve superiore

    Duket që ekranet e telefonave të ardhshëm me Android po bëhen gjithnjë më të rezistueshëm ndaj gërvishtjeve. Corning njoftoi që është duke punuar në një xham të ri për ekrane që është aq rezistent ndaj gërvishtjeve sa ekranet e ndërtuar nga safiri, por sigurisht duke ruajtur qëndrueshmërinë që posedon...